Menu
Gildia Pióra na Patronite

W duszy głębokiej

W duszy głębokiej, zimnej jak lód i skała żarzy się ból i cierpienie,
dłoniom zbolałym nie pomaga nawet zimne wiatru westchnienie,

w oczach przeszklonych widać tylko morze słone, a i ustom spierzchniętym nie pomorze szeptem słowo kocham mówione,
bo to ból straty, straty bliskiego człowieka.

Człowieka dla którego serce wciąż bije i czeka.

1493 wyświetlenia
24 teksty
1 obserwujący
  • fotograf

    9 November 2016, 21:02

    Żar w lodzie mezaliansem zestawieniowy, uważam