Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Drodze Po Swoje.

W drodze po swoje patrz w przód i nigdy wstecz
Stąpając po drodze mokrej od ludzkich łez
Bez to, co Twoje, bo nikt nie da Tobie tego i
Ile ludzi, tyle historii i wiem, że to wiesz

Ale to paranoja burzy plan doskonały niemalże
Czas ucieka, świat pędzi i raczej nigdy nie stanie
Multum szaleństw, wariackie życie bez żadnych barier
Oddajesz wszystko za chwile, tak na prawdę nie nie warte

Bycie w centrum uwagi zostaw chłopcom w lakierkach
Mężczyznę poznasz po tym, jak kończy, pamiętaj
Nie z grzywką na oczach poprawianą do lusterka
Twarda garda i nawet ze łzami do przodu brnę brat.

43 914 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!