Menu
Gildia Pióra na Patronite

***zmienność

w dłoniach słowa pulsują

norma
72 na minutę
jest ich więcej

- coraz goręcej

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!