Menu
Gildia Pióra na Patronite

czy Bóg bywa bezbronny?

w dłoniach parę okruchów
słoność skapuje powoli

dotknąłeś i zasypał nas śnieg

1472 wyświetlenia
30 tekstów
1 obserwujący
  • aldaya

    11 December 2012, 22:21

    dziękuję motylku

  • motylek96

    10 December 2012, 23:19

    wymowne