Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

miedziany liść

w dłoni - żylaste światło
jesień

to była szczęśliwa podróż

między ziarenkami czasu

zabierzesz mnie
z sobą?

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!