Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Akt~~

W delikatności sceny aktu
Słodka linia pomiędzy cieniem
Zachwyt tego co wyobraźnią
Jest jak słowo niewypowiedzeniem

Postać światłem cała otulona
Zmysły budzi w takowej scenerii
Tiulem zakryta kobieca wrażliwość
Sącząc w umyśle nutkę pikanterii

Piękno i urok w oku obiektywu
To fotografii inny nowy świat
Błyski flesza i kolejne zdjęcie
Aby mógł powstać tak zmysłowy akt..

109 620 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • 21 June 2014, 12:47

    Rozmarzyłem się.Pięknie napisane. Pozdrawiam.

  • misiek45

    1 April 2014, 11:43

    Dziękuję moi mili za opinie,fiszki i wpisy do zeszytów :)
    Milutkiego dnia życzę na dzień dobry :)

  • Naja

    31 March 2014, 21:36

    Bardzo ładnie słowem namalowałaś te linie i cienie Agnieszko :-)

  • krysta

    27 March 2014, 23:00

    Uroczo
    ''...Sącząc w umyśle nutkę pikanterii...''

    Pozdrawiam Agnieszko :)

  • Janya

    27 March 2014, 20:18

    Bardzo ładny wiersz..
    Pozdrawiam serdecznie;))

  • RozaR

    26 March 2014, 22:28

    Dobre -:-)