Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dogłębnie Niezidentyfikowana

W czym mieści się prawda?
W promiennym uśmiechu o poranku.
W nerwowym tupnięciu nogą.
W przeszywającym bólu.
W przejmującym spojrzeniu.
W łzie. Czystej, przejrzystej. Nieskazitelnej.
W bycie i niebycie.
W prostocie, ale i w rozwiązłości.
Bez masek, złudzeń, iluzji i wymuszonego poklasku.
Prawda jest w Tobie.

1407 wyświetleń
22 teksty
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!