Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spopielałe serca

W człowieku wiele
ran się żarzy

i choć pokrył je
tamten żal

płoniemy na stosie
własnych pragnień

choć wiele z nich
przygasa jak ten płomień

co podtrzymuje serce
a duszy pozwala odetchnąć

to jednak gaśniemy powoli
jak te samotne gwiazdy

co wyglądają z daleka
na szczęśliwe

to blask jaśnieje
a pustka wewnątrz pali

i choć próbujesz
zatrzymać czas

to dziś
łzom pozwól odpłynąć...
https://www.youtube.com/watch?v=xr9ZqexSk5o&ab_channel=Adina-N

65 868 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!