Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

w ciszy trwam
choć to nadal
nie pozwala zasnąć
nie pokryje się kurtyną
coś co nawet sztuką nie było
tamże pozostałam
mimo że wszystko do przodu ruszyło
dla mnie
nie zawsze w przód będzie każdy krok
a moje nigdy czyimś zawsze będzie
słowa nie wyrażą tego co ukazuje wzrok
więc w ciszy trwam
a uparte serce jak zawsze
zrobi co zechce

13 130 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!