Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cisza

Teksty z obrazami - Cisza - solange1969
Cisza - solange1969

W ciszy szukam ukojenia
moje myśli nie krzyczą już
zmywam ślad wspomnień
łzami,tęsknota jednak nie
da się zmyć...serce cierpi
w bólu bezszelestnym
zakrywam się wtedy
kołdrą bo bez miłości
jest zimno...moje myśli
czekają na Ciebie,tulę
Cię, marząc by tylko
dotknąc Twoich ust i dłoni

52 966 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!