Menu
Gildia Pióra na Patronite

1.11.2o12

w ciszy południa
łza w oku błyszczy
wspomnień mgła
nad głową zawisła
czuję, że jesteś
że nigdy nie odejdziesz
że prowadzisz mnie za rękę
dziś
jest tylko jeden dzień taki
i taka cisza wysłowiona w pełni
w ciemności ziemskiej
cmentarze miłości pochodniami płoną

/ Paszka, Mateusz, Kamil... Dziś jest ten dzień..

27 843 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • CzarRrnulka

    1 November 2012, 12:16

    nic dodać nic ująć ...

  • miramija

    1 November 2012, 12:04

    Bardzo ładny wiersz...