Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

W ciszy mojego pokoju,
zamknięta w czterech ścianach.
Myślę czy to na pewno ten dzień
w którym wszystko odmienia się.
Moje myśli kołują jak samolot we mgle-
nie może trafić do celu
przetarte szlaki- to nie dla mnie
szukam nowych korytarzy,dróg, zakamarków
w każdej może się kryć myśl
złota lub srebrna
które podnoszą ducha
wysoko
żeby szczęście mogło ogarnąć ciało

7958 wyświetleń
76 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!