Menu
Gildia Pióra na Patronite

wybór

w cierpieniu duszy trwam
tracąc i ciała dobra
czy mnie choroba zmogła
czy ją wymogłem sam

niczego już nie pragnę
i w wątpliwości drżę
czy to ja śmierć wybrałem
czy śmierć wybrała mnie

958 wyświetleń
9 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!