Menu
Gildia Pióra na Patronite

Minuty do północy

W cieniu dnia
W końcu
Spalę do ziemi
To wszystko co zrobiłam

Poddałam się
Drętwo i słabo
Stawiam jeden krok bliżej
Do nieprzebytych dróg

Gdzieś gdzie należę
Pominę całą resztę
Bo w zamku ze szkła
Zgubiłam się w echu

9231 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!