Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pstrąże

W cieniach ulic,
błąkają się samotnie.
Jedyni wśród miliardów.

Bezdomni w swoich domach.
Bezimienni w społeczeństwie.
Osamotnieni w związkach.
Ukryci w swoim świecie.

Krzyczą choć spojrzeniem,
półszeptem mówiąc „Dzień dobry”.
Wrażliwi na odrzucenie,
A każdy dzień jest chłodny.

Samotnie w cieniach,
błąkają się ulicami.
wśród miliardów – jedyni.

I nie są tutaj sami.

https://www.youtube.com/watch?v=1-xGerv5FOk

8499 wyświetleń
180 tekstów
12 obserwujących
  • 2 January 2017, 22:34

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))