Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Heart"

W cichość serca, chce się wsłuchać.
Cisza.
Pustka.
Chcę ...ogarnąć smutki ,żale i cierpienia.
By nigdy więcej nie oplatały go blizny i rany.
By budową przypominało tętniące serce.
Radością zasilane, miłością rozgrzewane.
Spokojem ukojone.
Rozumem odrzucone.
Sercem chorym zapomniane.
Nowym...
Zdrowym pamiętane.
Tobą rozkochane!!!

15 973 wyświetlenia
67 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!