Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakurzone i złe: myśli me...

W chorej przestrzeni
chore problemy
myśli pajęcze
pomysłów naręcze
noce i dnie
szukając na dnie
marzeń i celów
i wyjścia z problemów

3795 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
  • 3 August 2011, 23:11

    Dziękuję, może dlatego, że prawdziwy :)