Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie znani sobie rozpoznamy sie po oczach

w chmurce zapomnienia
dotykamy ustami słów
wkradamy się w siebie co noc
nie ma tu miejsca na wstyd
przecież wiemy że sny istnieją naprawdę
jak pusta butelka pogrążona w myślach
nie znani sobie
dzieląc się sobą uciekniemy by nakarmić nasze zmysły
i nie dopijemy tego dziecka
ono tak rozkosznie pełza
po kieliszku

27 548 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
  • aloya

    8 September 2012, 12:46

    Zamyśliłam się;)

  • agniecha1383

    8 September 2012, 12:34

    niezwykły...:) pozdrawiam

  • czarna mamba

    8 September 2012, 11:20

    usmiechow kilka na mily dzionek:):):)

  • słoneczniki

    8 September 2012, 11:02

    Jest w tym wierszu coś co przyciąga...