Menu
Gildia Pióra na Patronite

166

W bycie i niebycie
w zwątpieniu w zachwycie
przemierzam w rozstąpionych wodach życie

Bez znaków z przeszłości
bez złamanej kości
zamiatam pod dywan swe niegodziwości

Jest jednak - jedna księgi strona pusta
w mym pamiętniku - sto sześćdziesiąta szósta
nie wpiszę tam nic,
- a namaluje Twe usta.

https://youtu.be/QXzk8uamdPw

129 390 wyświetleń
1426 tekstów
12 obserwujących
  • onejka

    1 July 2021, 20:51

    Pięknie wybrzmiewa treść piosenki z Twoim wierszem. Ładne uzupełnienie.

    • piórem2

      2 July 2021, 10:26

      Cieszę się że ktoś też tak to czyta.