Menu
Gildia Pióra na Patronite

W bólu skąpana,
Lecz czysta przez to,
Oczy otwieram szeroko,
By nie przegapić szczęścia,
Które kroczy tuż obok.
Odczuwam smak malin,
Ciepłego wiatru powiew...
Nareszcie widzę barwy!
Już nie męczy mnie...
Ten duchowy daltonizm.

7489 wyświetleń
35 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!