Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego

W bólu się rodzimy
Z bólem życie przechodzimy
Pewnie i z bólem śmierć przytulimy

Więc czemu te przykrości
Wszystkie te złożoności
Skoro stworzeni jesteśmy do radości

99 873 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
  • agniecha1383

    18 May 2014, 09:11

    No właśnie... mówi się gdzie łzy tam potem radość...