Menu
Gildia Pióra na Patronite

W blaslu księżyca stoi wilczyca
czeka wytrwale
az pelnia nastanie
by zawyc donośnie
i innych ostrzec...
przed swym stadem
ktore na rozkaz do ataku przystanie...

36 731 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!