Menu
Gildia Pióra na Patronite

'' Nasze spełnienie ''

W blasku Twych oczu melancholia ukryta.
Pewność, która była i jest w Tobie mnie ocaliła.
Jesteśmy tak inni, a jednak podobni.
Okryci szatą jesieni w skrytości myśli...My
Uczucie jeśli w Nas tkwi prawdziwe...
Przetrwa, listopad i grudzień zimny, całą zimę.
Nowy Rok przed Nami jeśli się...no właśnie...?
Styczeń radosny i znów z uśmiechem wkroczymy do Naszej wiosny.
Bo jeśli się czegoś pragnie...
Jeśli się czegoś bardzo chce...
Spełnia się....wie(r)sz?

08.11.2020
13:49

281 867 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących