Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Taniec zmysłów "

W blasku nocy radosna cisza śpiewa
Melodia pięknych serc rozbrzmiewa
Ciała na wietrze zwiewnie falujące
Nie mamy pewności czy to księżyc...
Czy to słońce - ciepła kula Nas otacza
Dotyk zmysłów rozczula nie rozprasza
Chwila wzruszenia...tańczysz lekko
Przekraczasz granicę już Ciebie nie ma
Staliśmy się jednością muzyką otuleni
Zapamiętujemy swoje ruchy taniec cieni
Idealnych chwil nikt nie zamieni
Słodycz muzyki zmysłowe ruchy czułość
I drżenia serca ciche...
Panie Boże - włącz jeszcze raz muzykę
Pozwól nacieszyć się chwilą...
Póki we mnie marzenia żyją...
Niech Nasze ciała jeszcze raz popłyną
Zanurzą się w księżyca toni
Przecież czas Nas jeszcze nie goni
Do rana białego chcę Być dla niego....
Prosił by żyć dalej...
Niech zobaczy że potrafię żyć wspaniale

https://youtu.be/TdxlhpXhKT4

26.10.2021
08:00

281 691 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących