Menu
Gildia Pióra na Patronite

W bezsensie bądź mi sensem,
a w nieszczęściu bądź mi szczęściem.
Bądź lawiną moich uczuć.
Bądź powodem mych uśmiechów.
Bądź wybawcą od złych grzechów.
Bądź mą ulgą w cierpieniu.
Bądź już zawsze przy mnie, cieniu...

4672 wyświetlenia
32 teksty
1 obserwujący
  • AnnMaria

    12 February 2011, 16:10

    Piękny wiersz.