Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nocna tajemnica

W bezsenną noc miliony idei w mojej głowie.
Połowa myśli bezsensownych, druga połowa o Tobie.

Nagłe przebłyski, wielkie plany.
Nowy rozdział w życiu zakładany.
Pomysły nowe, na jutro, na rok z góry.
W nocy myślę, że zdobędę chmury.

Jednak gdy dzień się rodzi,
a noc już w niepamięć odchodzi.
To wielkie idee znikają,
a stare przyzwyczajenia niestety pozostają.

30 580 wyświetleń
306 tekstów
80 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!