Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nova me?

W barwy miłości ubrana,
w odwagi smak otulina
kreślę mapy do mego serca.
Nuty rozkołysały w mej głowie
uśpione zmysły,
unoszone ciepłem chwil.
Świadoma mego ja,
marzeniami dotykam jutra -
chcę być kochaną, choć raz ...

7112 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!