Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uzupełniłam puzzle
w naszym domu
wyszedł
bałagan
wokół.

Obtargane to niebo
zaciśniętymi zębami
gdy wchodzisz do mych iglatych komnat.
I nawet uśmiech boli
gdy wzdycha
dusza.

Nie bywaj by być prawdziwym.

Nie bądź
by zaistnieć.

Czuwaj nade mną
Obecnością uścisku.

Głucha jestem na krzyki
wiatru.

22 534 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
  • Nutricia

    11 November 2011, 08:19

    :D ... no, sama jak to czytam to się oblizuje :P

  • meedea

    10 November 2011, 23:31

    "Czuwaj nade mną
    Obecnością uścisku." - Binka...mniamuśne;)