Menu
Gildia Pióra na Patronite

Impulsywnie

Uwolniony z pancerza nieświadomych
oporów kosztujesz płaskie, trywialne szczęście
śmiejesz się szepcząc zaklęcia
i długimi palcami roztrząsasz moje ciało
jakby miłość była tylko stanem osłupienia
zaplątany we własnych wątkach kochasz
to wiem, może jeszcze nie potrafisz
inaczej

822 wyświetlenia
12 tekstów
9 obserwujących
  • Dembsey

    12 September 2014, 22:10

    Z posmakiem erotyzmu, obudzone uczucia :) Ciekawie...

  • krysta

    11 September 2014, 09:25

    bardzo ładny wiersz.
    pozdrawiam.