Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tischnerowska myśl

Uwolnij mnie.
Tak Ty, uwolnij mnie.
Uwolnij mnie, bom w niewoli.

Uwolnij mnie.
Tak Ty - inny, uwolnij mnie.
Uwolnij mnie, Ty jeden możesz.

Uwolnij mnie.
Tak Ty, daj ulgę mi.
Uwolnij mnie Twą wolnością.

Uwolnij mnie.
Tak Ty - drugi człowieku, uwolnij mnie.
Uwolnij mnie, nie tylko dziś.
Uwolnij mnie na zawsze...

6323 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
  • piórem2

    26 June 2017, 21:40

    Mam na imię Bożenka. Teresa to moja mama.
    Ale do rzeczy* sądzę że wykonuje pan b. potrzebny zawód . Tylko nie pod Tischnerem

  • piórem2

    26 June 2017, 21:25

    Proszę ni pisać takich pierdół pod takim tektem to wstyd i obraza.