Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę

Uwolnij mnie od zgiełku
i pogrąż w twym spokoju ...
przeżyłem chore piekło
i skończył się mój limit.

Odrzucam opcje wszelkie
by mogło być tak znowu ...
NIECH ŻYJE TWOJE DZIECKO
ZRODZONE W TEJŻE CHWILI!

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!