Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Uwolnij mnie..."

Uwolnij mnie od bólu
zaprowadź do szczęścia
Uwolnij mą duszę
spętaną łańcuchami przy ciele
Uwolnij mnie od myśli
Uwolnij mnie tak po prostu, bo żyje...

4119 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!