Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatracenie

uwikłana w pajęczynie sieci
zabija resztki godności
w poszukiwaniu miłości
ugania się za czarnymi, dzikimi kotami
sen budzi ja spowitą nagością
dotknięta kroplą czarnej nocy
spaceruje naga po bursztynowych plażach
w gonitwie za
marzeniem bezkresnej wolności
zatraca się...

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!