Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uwierz we wróżki, anioły

Uwierz we wróżki
Nie tylko te ze skrzydełkami
W wyobraźni dzieci
Chociaż może lepszym określeniem będzie Anioł?
Ten, który pomaga
Zawsze jest przy Tobie
Gdy jesteś słaby
Lecz czasem on też potrzebuje pomocy
Aby stać się silniejszym
Pomóż mu
Dobro ZAWSZE wraca
Ze zdwojoną siłą

2138 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
  • Rikitikitawi

    17 November 2013, 15:37

    A właśnie, że dziś to zrobiłem;)