Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bańka...

Uwielbiamy oboje
tworzyć bańkę
pełną czułych gestów
i skradzionych chwil

W codzienności
która nie gasi miłości
lecz wypełnia serca
dziką tęsknotą

Za słodkimi rankami
które są za krótkie
jak jesienne dni
i smutne bez bliskości...

26.10.2020

52 652 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!