Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uwielbiam zasypiać wieczorem
Próbując ukoić chwile dnia
Nerwy poplątane, emocje zszargane
Myśli przekręcać na wspak

A kiedy świt

Uwielbiam wstawać z rana
I wylewać znośnie swe łzy
Przyjemne są i ciepłe
Gdy Dusza od uczuć aż drży

A kiedy zmierzch

Uwielbiam kłaść się w pościeli
Wycierając o nią łzy zduszane
Zarzućcie mi depresję, lecz żyję
Gdy nawet dusza w konaniu

A kiedy świt

Kocham się wybudzać
I uśmiechać się jak szalona
Wariatką nie jestem, choć
Lubię gdy Dusza ma stęskniona

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!