Menu
Gildia Pióra na Patronite

W moim magicznym śnie...

Uwielbiam zasypiać… długo śnić o tobie…

I wtedy jesteś taka szalona…niemal dzika cała…
I ten dotyk dłoni niespokojnych szukających najczulszych miejsc mojego ciała…
I smak ust twoich stęsknionych,nabrzmiałych szaloną namiętnością…
I ta rozkosz każdym wspólnym oddechem…magią i lekkością…
Upajam się tym pięknem niczym motyl kwiatem…
Jesteś cała moja…z całym sennym światem…

Śnię tak każdej nocy i za dnia czasami…
Więc nie mów proszę na jawie „wstydzę się kochany”.

190 726 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • eveline2

    18 August 2010, 20:17

    Magia!!!
    Zabieram!!! Duży plus+++

  • KieszonkowaMysz

    10 August 2010, 13:18

    dżiiizas, o ciele a nie "ciale" haha

  • KieszonkowaMysz

    10 August 2010, 13:15

    a wrrrr nie mogę głosować bo nie mam wierszy.

    powtorzę po raz już chyba trzeci - tak! o kobiecym ciale piszesz oszałamiająco!

  • Bogdan Z

    5 August 2010, 23:10

    ...z klasą i .....finezją :)

  • Seneka 18

    5 August 2010, 17:02

    Dziękuję mili.Jutro będzie kolejny wiersz...Pozdrawiam.

  • awatar

    5 August 2010, 11:26

    Ładnie oddana magia snów i marzeń i ładne zakończenie. pozdrawiam +

  • Seneka 18

    5 August 2010, 11:15

    Dziękuję Wam wszystkim za opinie...Nigdy nie pisałem wierszy...chociaż kocham poezję...kocham czytać Wasze wiersze...kocham piękno słów...ludzi...
    Za namową pewnych osób odważyłem się :)choć zdaję sobie sprawę,że pierwsze śliwki robaczywki :)ale od czegoś trzeba zacząć...
    Jeszcze raz dziękuję i milusiego dnie życzę :)

  • motylek96

    5 August 2010, 07:10

    Piękny sen Gerardzie...
    Piękne wersy
    W pięknym stylu obietnica spełniona
    A wiersz oczywiście kradnę:)