Menu
Gildia Pióra na Patronite

************
uwielbiam
różnić się
z Tobą
tak strasznie
podobnie
gdy jednym
spojrzeniem
i gestem
mówimy
wszystko

8.09.2020 r.

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących