Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zachód...

Uwielbiam patrzeć
jak promienie
ostatnich dni lata
przedzierają się

Przez niejedno okno
tworząc romantyczny
nastrój do wyznań
zakochanych serc

O letnich spacerach
by na tle zachodu
zatrzymać wspomnienia
na chłodniejsze dni...

21.08.2018

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • 21 August 2018, 17:51

    Zapatrzeni w uciekającą czerwień...
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))