Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

uwielbiam
kiedy mnie przenikasz
bursztynowym spojrzeniem
ciepłym i szczerym...
zaglądasz
w głąb mojej duszy
dotykasz jej
a ona ukojona
łkać przestaje...
uspokojona
przysiada pod sercem
które już się nie boi
które już wie...
że po latach
tęsknoty i samotności
po naznaczonej łzami
całej wieczności...
w bursztynowym spojrzeniu
odnalazło sens
swego bicia...

MAJ 2012

14 442 wyświetlenia
126 tekstów
32 obserwujących
  • miramija

    12 August 2012, 21:46

    Xavier, Gosiu, Maju, Agnieszko, Joasiu, Agnieszko :) Dziękuję Wam :))) pozdrawiam serdecznie :)

  • misiek45

    12 August 2012, 20:26

    Ładne i te bursztyny.....,-miłego wieczoru Marysiu

  • słoneczniki

    12 August 2012, 19:58

    Emanuje uczuciem.

  • Insomniaa

    12 August 2012, 17:43

    i ja uwielbiam.
    ściskam Cię mocno za ten utwór ;)