Menu
Gildia Pióra na Patronite

NADZIEJA

uważnie wsłuchaj się we mnie w ciszę
bez odpowiedzi głośny gwar myśli
nie przeszkadza drzemiącym sekretom
wyraz ust powie wszystko słów nie potrzeba

wystarczy co ujrzysz i poczujesz
tak samo jak i ja podzielę się z Tobą
jeśli mnie znasz dobrze nic nie umknie Ci
uwadze zamknij oczy i wsłuchaj się
jeszcze daj się ponieść egipskim ciemnościom

uważnie wysłuchaj się we mnie wyostrz
wszystkie zmysły pozwól się ponieść chwili
tracąc zupełnie poczucie czasu intuicja
nigdy nie zawodzi w nostalgii życia
malując melancholię na zielony kolor

93 528 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!