Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmierć

Uwaga!!!!
nadzchodzi....
jest tuż tuż
czuje jej lodowaty oddech i dotyk...
to ona!!!
w czarne szaty przyozdobiona...
jet niczym jak królowa...
padam przed nią na kolana
w całości jestem jej oddana.
zabierze może dziś mnie do sibie tam w nie znane?
mą duszę...
czuję jak sie "duszę"
tak to ona....
moja wymarzona królowa.
ciemno jest do okoła...
nie widze już nic
nie czuje...
jest taka zinma...
nie walczę...
w calosci jej sie poddaje...
jestem taka spokojna
wyciszona....
może tak będzie najlepiej?
lecz jednak nie....
opuszcza już mnie....
to jednak nie po mnie
budzę znów się
dzis nie jest mój dzień...

36 732 wyświetlenia
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!