Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój Fragment ''Kaczhippu''

Utwór nagraliśmy z raperem Szumanem,
w dzień pogrzebu ś.p. Andrzeja Kaczkowskiego,
w Domu Monaru Nowolipsk, 14 lutego 2017r ...
http://www.youtube.com/watch?v=KlG6Q9Mm9z4
Moje życie to skarb, którego wiara strzeże ...
wiem, że jestem go wart i mocno w siebie wierzę.
Popełniłem tyle błędów, lecz już ich nie powtórzę ...
całe serce z siebie dam, bo chcę tego a nie muszę.

* Moon G Neverhood *

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    6 April 2018, 16:38

    :) może ...

  • Michaelowa

    6 April 2018, 16:37

    Piękne ❤