Menu
Gildia Pióra na Patronite

Utrata
Uczucie dobrze nam znane.
Utrata
Która boli
Płacze i ściska mnie w gardle.
Strata
Która umacnia.

„ Co nas nie zabije , to nas wzmocni”

25 578 wyświetleń
237 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!