Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ut(opić) się Ciebie

Utopiłem się w Tobie
Nie wiem czy powinienem
Zachłysnąłem się
Naćpałem
Jak butaprenem

Zatopiłem się w Twoich ustach
I nie zacząłem się topić
Zanurzyłem się w oczach
Ich głębią chciałem się opić

Uśmiechem zacząłem oddychać
Ciebie zacząłem
Zamiast tlenu
Wdychać

6291 wyświetleń
61 tekstów
2 obserwujących