Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocyk...

Utopiłam się
w szczęściu
które noszę
pod sercem

Pierwszy raz
nie pragnę
być uratowana
z prawdziwej euforii

Czekam na dzień
by wziąć na ręce
maleńką kopię
wrażliwej duszy...

Otuloną w różowy kocyk... ;)

16.03.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących