Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila słabości

Utopię dziś myśli
w fiordzie norweskim.

Popatrzę na chmury
przez oczy zamknięte.
Usłyszę w słuchawkach
szum chłodnego wiatru.

Przeprowadzę dialog z nikim,
mówiąc wszystko o niczym.

6319 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
  • Polna

    12 January 2018, 23:06

    Ładnie