Menu
Gildia Pióra na Patronite

Utkwiłem gdzieś pomiędzy tak i nie
Okazałem się inny w smaku, niż jej obiecano
Czuje się dziwnie oszukana
Pomimo to próbuje mnie codziennie
Licząc, że w najlepsze dopiero się wgryzie.
Ktoś zapytał mnie kiedyś...
-Lecz co, jeśli zamiast beztroskiej słodyczy
Odnajdzie we mnie jedynie gorzki posmak?
Odpowiedziałem delikatnym uśmiechem
I tym ,że jeżeli naprawdę mnie pragnie
Odkryje w moim wnętrzu dokładnie takie smaki , które dzień za dniem będą karmić jej serce emocjonalnym spełnieniem
Najlepsze relacje to te długo dojrzewające ,wymagają czasu.
Te ,które codziennie próbujesz na każdy sposób.
Powoli i stopniowo
Bo zachłanność nie popłaca.

8548 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!