Menu
Gildia Pióra na Patronite

szelest

Utkana z mroku
zapachu herbaty
noc-
pokątnie
na twardym kuchennym
stołku siedzi

cucę ją
pocierając kapciem
o podłogę

ale ona śpi
w westchnieniach
nazywanych grzechem

marka
tego roku

127 934 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Nutka67

    1 May 2010, 00:28

    Ten wiersz tak cudownie "szeleści". Podoba mi się Twój styl.

  • mała mi.

    29 April 2010, 14:37

    to jest piękne :)

  • Quelle

    29 April 2010, 11:59

    świetny wiersz ;)