Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanikanie

Utkałeś mi świat
z pajęczyny chwil,
które łączę
zmarznietą dłonią
głodną Twego dotyku
jak nigdy przedtem

Kreujesz migawki wspomnień,
które blakną
przez negatyw czasu...

Zostają tylko platońskie cienie
dawnych idei

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!